Wednesday, February 04, 2009
Hønsekødsuppe
Hønsekødsuppe til 4 personer
En høne på en og en halv kilo, eller halvanden kilo passer bedre.
En spiseske salt
Cirka to liter vand
To eller tre gulerødder
Et kvart selleri
En persillerod
En porre
Et løg
Fire hele nelliker
Stik nellikerne ind i løget.
Tag bladerne fra porren og brug dem til suppevisk
Skær grøntsager i tern.
Kom alt i gryden, untagen kyllingen.
Vær sikker på at hønen er død, en stor hammer kan hjælpe dig her.
Pluk hønen, og fjern indvoldene.
Kom nu kyllingen i gryden.
Kog i to timer ved svag varme.
Omrøres med jævne mellem rum.
Salt og peber efter ønske.
Server og spis op, uden hyl og skrig!
Avis artikel
En høne på en og en halv kilo, eller halvanden kilo passer bedre.
En spiseske salt
Cirka to liter vand
To eller tre gulerødder
Et kvart selleri
En persillerod
En porre
Et løg
Fire hele nelliker
Stik nellikerne ind i løget.
Tag bladerne fra porren og brug dem til suppevisk
Skær grøntsager i tern.
Kom alt i gryden, untagen kyllingen.
Vær sikker på at hønen er død, en stor hammer kan hjælpe dig her.
Pluk hønen, og fjern indvoldene.
Kom nu kyllingen i gryden.
Kog i to timer ved svag varme.
Omrøres med jævne mellem rum.
Salt og peber efter ønske.
Server og spis op, uden hyl og skrig!
Avis artikel
Comments:
<< Home
Om nom nom.
Have you ever seen somebody lick the chutney spoon in an Indian Restaurant and put it back ? This would never have happened under the Tories.
Post a Comment
Have you ever seen somebody lick the chutney spoon in an Indian Restaurant and put it back ? This would never have happened under the Tories.
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home
Subscribe to Posts [Atom]